Transport

Wilt u uw spullen veilig vervoeren? Bij Robert Blom Grondwerken bent u aan het juiste adres voor het transport van al uw spullen. Met ons professionele wagenpark is geen transport ons teveel. Van tevoren bespreken wij uw wensen voor het transport en vervolgens voeren wij het transport snel en veilig voor u uit. Dat kan variëren van een partij zand tot een partij bulkgoederen: zolang het in een van onze vrachtwagens past… geen enkel probleem!

Diverse diensten

Niet voor niets is onze slogan: 'Wat doen we eigenlijk niet!' Geen enkele klus is ons te gek. Voor onze klantenkring voeren wij allerlei opdrachten uit met onze diverse machines en ons vierkoppige team. Zo hebben wij meubilair geplaatst voor festivals in Amsterdam, brachten we brugdelen op hun plaats en bouwden we een steiger voor een luxe jacht. En we kunnen nog veel meer!

Staat uw klus er niet bij? U kunt altijd contact opnemen met Robert Blom Grondwerken in Zwanenburg voor meer informatie. Wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

Verhuur van machines

Ook voor het huren van diverse machines kunt u bij Robert Blom Grondwerken terecht. Wij verhuren onze machines alleen bemand.

Hier vindt u een overzicht van de beschikbare machines.

Gladheidsbestrijding

Hebt u als particulier of ondernemer last van gladheid bij uw woning of bedrijf? Of hebt u als overheid extra hulp nodig bij het begaanbaar maken (en houden) van wegen, straten, fietspaden, trottoirs en parkeerterreinen? Schakel dan Robert Blom Grondwerken in. Wij beschikken over ervaren vaklieden en het juiste materieel voor gladheidsbestrijding. We staan ook op korte termijn voor u klaar, zodat u valpartijen en ongelukken kunt voorkomen.