Robert Blom Grondwerken

Wat doen we eigenlijk niet!

Specifiek op zoek naar zand, grond en bigbags?
Ga dan naar zandengrondhaarlemmermeer.nl

Van grondwerk tot machineverhuur

Welkom op de website van Robert Blom Grondwerken in Zwanenburg. Ons bedrijf verzorgt o.a. grondwerk, sloopwerk en graafwerk. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij elke grote of kleine klus aan: van het graafwerk voor vijvers tot de bestrating van uw parkeerplaats tot het transport van o.a. grind of bulkgoederen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met complete tuinrenovaties, de verhuur van machines en het leveren van zand en grond.

Robert Blom Grondwerken werkt voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en is vooral actief in Amsterdam en omgeving.

Kwaliteit voorop

Met een vast team van vier medewerkers hoeft Robert Blom Grondwerken tegen geen enkele klus nee te zeggen. Wij staan voor goed en betaalbaar werk, waarbij de wensen van de klant voorop staan. Na onze werkzaamheden laten wij de werkplek netjes achter en voeren we het afval voor u af. Wij geven u ook graag vrijblijvend advies en/of een duidelijke offerte.

Op deze website vindt u meer informatie over onze loonwerkdiensten. Heeft u nog vragen of staat de klus die u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Robert Blom Grondwerken op Facebook

 

Leveren van zand / grond

Verwijderen grond / puin

Verwijderen bomen

Verwijderen beplanting

Verwijderen bestrating

Realiseren bestrating

Diverse sloopwerken

Diverse transportdiensten

Mini kraan verhuur

Transportbedrijf Robert Blom Grondwerken  -  Zwanenburg  -  06 5498 5407  -  info@blomgrondwerken.nl
Kijk ook op www.zandengrondhaarlemmermeer.nl voor onze overige professionele dienstverlening